Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sănătății: S-a identificat cauza îmbolnăvirii bebeluşilor

citynews.ro
bebelus

Ministrul Sănătăţii a anunţat astăzi că, împreună cu echipa internaţională de medici, s-au identificat cauzele îmbolnăvirii bebeluşilor din judeţul Argeş. Patriciu - Achimaş Cadariu a precizat că este vorba de o tulpină de E.coli anunţă Realitatea TV.

Profesorul Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, a afirmat că ipotezele probabile ale infecţiei sunt reprezentate de un focar de origine alimentare sau pentru unele este posibilă transmiterea de la om la om. Acesta nu a făcut referire la un aliment anume şi a precizat că este posibil ca transmiterea inter-umană să fie făcută de la o persoane care fie vehiculează germenii.

Astăzi, încă un bebeluş din judeţul Argeș a fost adus la Spitalul Marie Curie, după ce alţi doi copii au fost internaţi, miercuri, în Bucureşti. Totodată, 32 de copii cu scaune diareice sunt internați în spitalele din Argeş, din care 28 la Spitalul de Pediatrie Pitești.

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu a declarat că se impune demisia conducerii Spitalului din Piteşti. De asemenea, prefectul județului Argeș solicită demisia a șefei DSP Argeș și a conducerii Spitalului de Pediatrie Pitești. În schimb, medicii din Piteşti ameninţă cu proteste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.