Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Sanatatii despre cazul copiilor bolnavi: Daca ventilam emotional ...

monitorulcj.ro
achimas

Ministrul Sanatatii Patriciu Achimaș-Cadariu a declarat luni, dupa o intalnire cu senatorii PNL, ca pana in aces moment nicio ipoteza nu a putut fi confirmata privind cauza imbolnavirii copiilor din Arges.

"Nu s-a confirmat niciuna dintre ipotezele pe care le-am avut. (...) Toate ipotezele au fost verificate. Niciuna dintre ele nu a putut fi confirmată până în acest moment prin tehnicile de care dispunem. Verificăm în continuare toate ipotezele pe care le avem. Au fost menţionate variate infecţii, intoxicaţii. Sunt baterii de teste care verifică mai multe", a declarat Achimas.

Acesta sustine ca astfel de lucruri se intampla peste tot in lume, dar presiunea mediatica si sociala pusa pe medici nu rezolva nimic.

"Nu a fost vorba de o criză. Dacă ventilăm emoţional..... De fiecare dată se întâmplă lucruri din acestea şi sunt absolut regretabile. Dacă creăm panică şi punem şi presiune pe toţi medici de acolo ce rezolvăm? Credeţi că se rezolvă o problemă?

Este absolut regretabil că se întâmplă. (...) Astfel de lucruri se întâmplă din păcate în orice colţ al lumii acesteia", a mai spus ministrul Sanatatii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.