Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, reacționează la GREVA ROMATSA: 'Nu cedez la presiuni'

Facebook
razvan cuc liviu dragnea

Controlorii de trafic aerian vor declanșa grevă generală în data de 30 mai 2017, pe termen nelimitat, a anunțat, joi, președintele Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian (ATSR), Gabriel Tudorache. Angajații ROMATSA s-au aflat în data de 12 mai în grevă de avertisment, timp de două ore. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, spune că e preocupat de situația de la ROMATSA, dar nu are de gând să cedeze la ”presiuni nejustificate”.

Cuc spune că a discutat cu sindicaliștii și au convenit un calendar, dar acesta nu e respectat chiar de către greviști. Ministrul își arată disponibilitatea unor negocieri viitoare și le cere celor de la ROMATSA să nu le strice vacanțele românilor care vor să călătorească cu avionul.

Citește și: Asta e cea mai mare centrală fotovoltaică plutitoare din lume: A fost conectată la rețea

”Ma preocupa extrem de mult situatia de la Romatsa si greva anuntata pentru data de 30 mai. Tin sa precizez, de la bun inceput, ca nu am de gand sa cedez la presiuni nejustificate.

Am avut întâlniri cu reprezentanţii sindicatului de la Romatsa si inainte de greva de acum două săptămâni. Acestia si-au prezentat revendicarile, care ţin de minister si am stabilit impreuna un calendar foarte clar pe care noi l-am si respectat.

Eu sunt un om deschis dialogului şi, la fel cum i-am primit de două ori, înainte de greva de avertisment, îi voi primi si acum, daca vor veni cu solicitari concrete.

Citește și: Un curs avansat pentru diagnosticarea cu ultrasunete a anomaliilor fetale are loc la Constanta

Fac un apel la ratiune catre sindicalistii Romatsa si le solicit in primul rand sa nu afecteze planurile de minivacanta ale romanilor!”, e mesajul ministrului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.