Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MINUTA deciziilor de arestare Lotul Microsoft și Viorel Hrebenciuc

justitie

stiripesurse.ro vă prezintă Minutele deciziilor ÎCCJ de arestare a lui Viorel Hrebenciuc, Dorin Cocoș, Nicolae Dumitru NIRO, Gabriel Sandu și Gheorghe Stefan PINALTI:

3778/1/2014 - În baza art. 226 alin.1 şi 2 C.pr.pen. admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie– Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie, cu privire la inculpaţii Sandu Gabriel, Cocoş Dorin, Dumitru Nicolae şi Ştefan Gheorghe. În baza art.223 alin.2 C.pr.pen şi art.202 alin.1, 3, 4 lit.e C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Sandu Gabriel (..... ) şi Dumitru Nicolae (.... .), pe o perioadă de 30 de zile începând cu data punerii efective în executare a mandatului de arestare preventivă. În baza art.223 alin. 1 lit. b şi 2 C.pr.pen şi art.202 alin.1, 3, 4 lit.e C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului Cocoş Dorin (.....), pe o perioadă de 30 de zile începând cu data punerii efective în executare a mandatului de arestare preventivă. În baza art.223 alin.2 C.pr.pen şi art.202 alin.1, 3, 4 lit.e C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului Ştefan Gheorghe (.....), pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 29 octombrie 2014 la 27 noiembrie 2014 inclusiv. În baza art. 230 C.pr.pen., dispune emiterea de îndată a mandatelor de arestare preventivă pentru inculpaţii Sandu Gabriel, Cocoş Dorin, Dumitru Nicolae şi Ştefan Gheorghe. În baza art.275 alin. (3) C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat vor rămâne în sarcina acestuia. Onorariul parţial cuvenit apărătorului din oficiu, în cuantum de câte 25 lei, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore. Pronunţată în şedinţa din camera de consiliu azi, 29 octombrie 2014, ora 02,10 .


3779/1/2014 În baza art.226 alin.1 şi 2 Cod procedură penală, admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Braşov privind pe inculpatul HREBENCIUC VIOREL. În temeiul art. 204 rap. la art.226 Cod procedură penală şi art.223 alin.1 lit.d) şi alin. 2 Cod procedură penală Dispune arestarea preventivă a inculpatului: HREBENCIUC VIOREL, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 29 octombrie 2014 până la data de 27 noiembrie 2014, inclusiv. În temeiul art.230 Cod procedură penală dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Hrebenciuc Viorel. Face aplicarea, în mod corespunzător, a dispoziţiilor art.228 Cod procedură penală. În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu, până la prezentarea apărătorilor aleşi, în sumă 50 lei, se suportă din fondul Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru inculpat şi procuror. Pronunţată în şedinţa din camera de consiliu, azi 29 octombrie 2014, ora 3.45.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.