Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea a DESLUȘIT discursul lui Tudorel Toader: 'I-a călcat în picioare, după care a spus...'

www.antena3.ro
Mircea Badea

Mircea Badea a vorbit la Antena 3 despre decizia ministrului Justiției în ceea ce-i privește pe șefii parchetelor, Augustin Lazăr și Laura Codruța Kovesi.

”Eu credeam că le-am văzut pe toate, pe toate de mai multe ori, istoria se repetă, dar eu ceva mai tare decât astăzi nu am văzut. A venit astăzi ministrul Justiției care de acum vreo două săptămâni ne-a zis: fiți atenți la faza asta! Deci, nu i-a zis nimeni, domnul ministru, faceți și dumneavoastră o fază! Deci, a zis, sunt ministrul Justiției; legile sunt astea, constituția e asta, poate ar fi bine să își dea demisia”, a reamintit Mircea Badea.

Citește și: Tudorel Toader, atacat şi ironizat de un 'ex-premier':' A aprins fitilul unei BOMBE, e scut nuclear'

„(...) După care a venit și a făcut o evaluare crâncenă. Domnule, 44 de minute a vorbit. Totuși, eu vorbesc 45 de minute. Eu știu ce înseamnă (...) Domnule, dacă venea și spunea 44 de minute că doamna Kovesi e dumnezeu, DNA-ul e dumnezeu, totul e minunat și extraordinar și eu am făcut controalele astea și au ieșit beton. Și atunci e normal să rămână. Nu, el a venit 44 de minute și i-a călcat în picioare. I-a dezosat, le-a dat foc, i-a împușcat în cap, după aceea le-a dat două palme, după care a făcut tot ce n-a făcut nimeni până acum. Băi, 44 de minute ați fost atenți la ce am spus de aștia? Fiți atenți la fraza asta de 4 secunde: să rămână, bă!”, a mai spus Mircea Badea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.