Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, ATAC dur la Kovesi și Lazăr: 'O RUȘINE pentru ideea de justiție' - VIDEO

Mircea Badea

Mircea Badea i-a desființat pe Augustin lazăr și Laura Codruța Kovesi. "Orice secundă pe care domnul Lazăr și doamna Kovesi o mai petrec în funcții este o rușine pentru ideea de justiție din România și de stat de drept, care presupune în primul rând separarea puterilor", a spus jurnalistul.

Reacția sa vine după ce Curtea Constituțională a decis că Direcția Națională Anticorupție și-a depășit competențele atunci când a început anchetarea Guvernului Grindeanu pe tema unor acte normative.

"Doamna Kovesi trebuie să respecte legea, trebuie să respecte Constituția. Fiind procuror nu poate face lege, nu poate să fie judecător”, a mai spus Mircea Badea.

Citește și: Ce se va întâmpla cu Laura Codruţa Kovesi şi Augustin Lazăr: Anunţul lui Sorin Grindeanu

"Poate că pentru doamna Kovesi ar fi chiar foarte bine să o dea afară de unde este acum, pentru că dânsa chiar poate intra în politică și poate face politică neîncălcând legea. Dânsa face politică din postura de procuror, ceea ce e ilegal. Unii ar spune chiar că este abuz în serviciu.

Aștept să văd ce face Ministrul Justiției în legătură cu doamna Kovesi, apoi ce face CSM, apoi ce face președintele României cu doamna Kovesi, apoi fac o plângere penală doamnei Kovesi pentru abuz în serviciu. Sunt toate ingredientele infracțiunii de abuz în serviciu ce a făcut dânsa în legătură cu Ordonanța 13”, a adăugat realizatorul emisiunii "În gura presei”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.