Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea dă atacul final la președinte

mircea badea

Mircea Badea nu e deloc împăcat cu preșeedinții României. Nici cu Traian Băsescu, nici cu cel ales pe 16 noiembrie, Klaus Iohannis. Vedeta Antena 3 a publicat câteva comentarii acide la adresa lui Iohannis și îl atacă din nou pe, încă, primarul Sibiului.

”Sunt capitalist. Masina pe care o conduc a fost luata anul asta, noua bineinteles, are 240 de cai benzina si tractiune integrala permanenta adevarata, nu vrajeala netmeasca. Performantele dinamice sunt crancene, teribile. Nu e o sufragerie pe roti, asadar nu e uriasa si are nume de masina de padurar. Acum regret. Daca tot o ardem capitalisti trebuia sa-mi iau una de peste 300 de cai, imensa, cu lux opulent. Si cand ma vedea cineva ducand pe jos galeata la ghena sa exclame admirativ si propagandistic:" uite ba, ce modest e!"

Ii multumesc mult presedintelui ales ca m-a invatat pe mine, banal cetatean ignorant, esenta capitalismului. Ea este cuprinsa, concentrat, in raspunsul de geniu la o intrebare despre motivele diferentei de avere intre profesori:"Ghinion!" Este superba! Sunt fan!
P.S. Multi cretini de pe net n-au inteles despre ce e vorba in poza cu Iohannis la bere: despre Blaga, cretinilor. La prezidiu cu Blaga, la bere cu Blaga etc. Asadar il vom vedea din nou foarte des pe buldogul lui Basescu. Acum e mai clar sau sa fac si o schema?”, scrie Badea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.