Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, dezvăluire EXPLOZIVĂ despre Tudor Chirilă

badea

Vedeta Antena 3, Mircea Badea, îi aruncă mănușa artistului Tudor Chirilă, după ce acesta s-a implicat în scandalul generat de demisia ministrului Culturii. Badea susține că Tudor Chirilă ar avea interese personale în acest scandal, pentru că Vlad Alexandrescu ar fi căsătorit cu verișoara solistului Vama.

”Fostul ministru al culturii, Vlad Alexandrescu, pentru care se da racnetele Chirila cu fundul de pamant, este cumva casatorit cu verisoara racnetelui Chirila? Eu zic ca da. Asta il face vinovat pe racnete de conflict de interese, nepotism si chiar cretinism”, scrie Mircea Badea.

Tudor Chirilă s-a implicat activ în acest scandal. După ce a participat la protestul în apărarea lui Alexandrescu, acesta a lansat și un atac la adresa lui Dacian Cioloș.

”Astăzi la mitingul de susținere pentru Vlad Alexandrescu am avut ocazia să îl întreb pe prim ministrul Dacian Cioloş de ce pune în balanță o viziune (coerentă) asupra reformei în cultură cu managementul unui caz particular (Opera)? L-am întrebat de ce nu a tras la răspundere până acum pe TOȚI directorii de la Operă din ultimii ani? Până la urmă nu ministrul culturii trebuie să rezolve efectiv conflictul ci unul sau altul dintre directorii numiți de el. Mi-a răspuns că proasta gestiune în cazul Opera știrbește din prestanța și credibilitatea ministrului sugerând că de aia se impune demisia. L-am întrebat cum rămîne cu reforma, cu lucrurile bune din mandatul ministrului culturii. Părea că e mai important cazul Opera. Dar ce nu ne spune domnul Cioloș este că Opera e, de fapt, un pretext și că în spatele acestei demiteri pare să se afle o agendă ascunsă. Pentru mine problema a depășit deja sfera culturii. Este vorba de faptul că guvernul Cioloș face un joc politic. Al cui? Păi nu e limpede? Al sistemului, al mafiei transpartinice care nu vrea schimbare cu niciun preț. Despre asta e vorba, fără subtilități inutile. Am apucat să-i spun domnului prim-ministru că nu pare să creadă nici dânsul ce spune. Avea aerul unui om obosit și depășit de evenimente. De apreciat că a venit în stradă. Probabil pentru că eram prea puțini:) Ca să închei într-o notă mai optimistă (deși e cam greu): important e că am ieșit.

Mai nou se poartă tagurile. Și ele spun o poveste simplă. La demiterea ministrului culturii câteva taguri ar arăta cam așa: ‪#‎ciolos‬ ‪#‎iohannis‬‪#‎dâncu‬ ‪#‎psd‬ ‪#‎pnl‬ ‪#‎saladeconcerte‬ ‪#‎rosiamontana‬ ‪#‎opera‬ ‪#‎nureforma‬ și lista poate continua spre clarificarea finală”, scrie și Tudor Chirilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.