Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, dezvăluire INCENDIARĂ: Au venit să mă racoleze

bani Mircea Badea

„Vreau sa votez impotriva Binomului mafiot, dar e foarte greu, dupa cum vedeti, sa faci slalom printre securisti. Practic, un vot imaculat e imposbil de dat”, scrie Mircea Badea pe blogul personal. Acesta a vorbit despre mai multe personalități politice și a făcut și o dezvăluire:

„Daca ramane binomistul Ciolos, nu sunt surprize: vom fi condusi de niste roboti impotenti si rudimentari, programati de securisti si sustinuti cu diareea de lozinci. Deci, am rezolvat-o cu PNL si USR.

Trump nu suportă ironiile! Contre cu un actor celebru pe Twitter

Daca vine PSD, am doua vesti foarte proaste printre mai multe proaste: Robert Caznciuc si Georgian Pop. Ambii pe locul trei pe liste, primul la Senat, al doilea la Camera. Amandoi cu sanse mari, deci, de a intra in guvern. Robert Cazanciuc, chiar pe functia de ministru al Justiei. Doamne fereste!

Întrebare de 1000 de puncte: Ce l-a apucat pe Klaus Iohannis

Cazanciuc, sluga lui Kovesi. Au venit amandoi de manuta sa ma racoleze acum niste ani. Fost ministru al justitiei in guvernul ghitzofagului din vie, Ponta. In mandatul caruia s-au intamplat abuzuri odioase, cum ar fi cazul Rarinca printre multe altele. Nu vad nicio diferenta intre Pruna si Cazanciuc. Nici macar de sex.

Georgian Pop e bideul lui Maior si incaltatorul lui Coldea. Pe locul 3 pe lista!!!!

ALDE are la Camera pe primul loc o japita securistoida: Daniel Constantin. Cand Binomul spune sari, jegosul asta nici nu intreaba cat de sus, pentru ca are gura plina.

E foarte complicat, asadar. Vreau sa votez impotriva Binomului mafiot, dar e foarte greu, dupa cum vedeti, sa faci slalom printre securisti. Practic, un vot imaculat e imposbil de dat. Ma gandesc sa gasesc o formula prin care sa reduc daunele", a scris Mircea Badea, pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.