Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea 'îl distruge' pe actorul Mihai Bendeac: 'Actoraşul ca specie de VIERME' / VIDEO

bendeac

Vedeta Antenei 3, Mircea Badea, lansează un atac fără precedent la adresa actorului Mihai Bendeac, la rândul său vedetă a Antenei 1. Într-o postare furibundă pe propriul blog, Badea este deranjat de faptul ca unul dintre actorii din actuala echipa de la Antena 1 a lui Mihai Bendeac s-a numarat printre cei care au cantat melodia "Eu sunt varan", o parodie facuta imediat dupa de Dan Voiculescu a primit condamnarea de zece ani de inchisoare in dosarul ICA.

Citește și: Denisa Manelista a revenit acasă: Ce i-au făcut medicii

"Uitati-va la cel din dreapta fotografiei, cu tricou Barcelona. Imaginea e din prezent. Acum uitati-va la monstruozitatea pe care e posibil ca ati mai vazut-o: “productia” se intampla in august 2014 cand am iesit noi in strada. Veti identifica aceeasi javra/vierme: putzoiul ca maiou. Dar ce scoate javra pe gaura gurii?

“Suntem aici, suntem Antena, loiali si cu coloana mai ceva ca euglena/si tresarim la unison cand auzim sirena/daca ai studii si te uiti la noi, plezneste vena!”

Citește și: Acuzat că a adus-o pe Denisa Manelista în starea asta, impresarul cântăreței rupe tăcerea

Ce sa vezi, JAVRA LUCREAZA ACUM LA ANTENA!!!!!!

Bendeac are, ca de obicei, libertate totala in alegerea subiectelor, scenariului si echipei. De asemenea, lispa lui de caracter este notorie si urieseasca. Am renuntat de mult la a mai considera ca forma de viata Bendeac exista. Dar javra/viermele asta care ghiorlaia monstruozitati despre Antena, acum vine proaspat ca o garofita sa subziste aici?!?! Astia sunt oameni sau viermi?", spune Badea.

content-image

 

 

Şi asta nu e tot. Badea îl face praf şi pe Micutzu, un actor de stand-up comedy, supărat că acesta a râs de el şi de Dan Voiculescu într-un spectacol. "Altă javră, aceeaşi temă. Forma de viata din filmulet face ceea ce cretinii ar numi imprecis “stand up comedy”. Treaba lui. Si a viermilor care rad la o asemenea monstruozitate. Problema e ca mamutul injurator apare la Antena1. Ati ghicit: e in trupa lui Bendeac. Eu am mai vazut asta de prea multe ori. Incep sa ma cam satur. A mai ramas foarte putin timp. Tic tac, tic tac!", spune Badea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.