Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea îl nenorocește pe Tudor Chirilă: Ce dezvăluiri a mai făcut vedeta Antena 3

 Mircea Badea   Tudor Chirilă

E război total între Mircea Badea și Tudor Chirilă! Vedeta de la PRO TV a avut o reacție virulentă după ce Mircea Badea, l-a acuzat că a sărit în apărarea ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, pentru că soția acestuia ar fi verișoară cu solistul trupei Vama. Chirilă explică care este de fapt relația sa de rudenie cu soția ministrului, dar arată că nu are absolut niciun fel de interes personal legat de ministrul Culturii.

Badea îl nenorocește în online pe Chirilă și vorbește despre ”pârnaie” și o aduce în discuție și pe judecătoarea Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat la 10 ani de pușcărie pe Dan Voiculescu. Iată ce dezvăluiri face Badea:

Citește și: O britanică e cea mai tânără bunică: Are doar 31 de ani, e însărcinată, iar nepotul ei e mai bătrân decât copiii săi / FOTO

”Bai, Chirila, in Romania politicienii fac parnaie pentru asa ceva. Preferata ta, Camelia Bogdan ti-ar fi dat cu executare la Poarta Alba, nu la Vama Veche. Si ti-ar fi confiscat extins si cacatul ala de calorifer despre care schelalai tu , ipocritule.”, e mesajul dur al vedetei Antena 3, Mircea Badea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.