Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea indentifică o ÎNFRÂNGERE a DNA: 'Eșec MAJOR'

Mircea Badea

Mircea Badea, furibund la adresa DNA după ultimele decizii ale instanţei în dosarul RCS&RDS vs DNA. Vedeta Antenei 3 a pornit un nou atac furibund la adresa Laurei Codruţa Kovesi şi a DNA-ului.

DNA-ul a înregistrat un eșec major în lupta cu Antena 3 , afirmă Mircea Badea. „Procurorii DNA în frunte cu doamna Laura Codruța Kovesi au acuzat Antena 3 de multe, multe lucruri rele, a venit onorata instanță și a spus: nevinovați! Vă puneți un pic în pielea noastră? Gândiți-vă să fiți în locul domnului Matiescu, de la Intact Publishing, persoană fizică achitată astăzi. Gândiți-vă ca timp de trei ani să stai cu o secure deasupra capului (...). Tu știi că ești nevinovat, dar DNA-ul vrea să te bage la închisoare, te acuză de niște lucruri rele, care apoi sunt vărsate în cap în fiecare zi de un uriaș aparat de propagandă”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Citeşte şi: Crin Antonescu a recunoscut tot la DNA: Le-a spus procurorilor tot ce a făcut

„DNA-ul a înregistrat un eșec major în lupta cu Antena 3. Ei voiau să închidă emisia Antenei 3 timp de trei luni, voiau să dea amendă penală Antenei 3. A venit onorata instanță și a zis: nevinovați! Eu aștept scuze de la doamna Kovesi(...). Nu o să-i accept scuzele, dar așa mi s-ar părea corect, nu? Doamna Codruța Kovesi a făcut acuzații nefondate. Vă reamintesc un lucru care este dărâmător: Dacă doamna Kovesi ar fi fost politician și ar fi persecutat o companie, acum era la pușcărie 100%”, a tunat Badea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.