Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, REACȚIE FURIBUNDĂ: Cer anchetarea ministrului Sănătății pentru omor din culpă

Mircea Badea

Jurnalistul Mircea Badea face o dezvăluire incredibilă și solicită DNA-ului anchetarea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, pentru omor din culpă. Jurnalistul susține pe blogul său că a aflat din surse că românul ars, care a fost transferat la un spital din Sofia, a decedat.

Românul suferise arsuri pe 60% din suprafața corpului și fusese transferat la Sofia pentru că nu mai era loc în niciun spital.

Circulaţie ÎNCHISĂ pe Bucureşti-Giurgiu. Traficul a fost deviat din cauza unui accident GRAV (FOTO)

Da, sursele mele din Sofia imi spun ca romanul a murit in spitalul din Sofia. De cateva zile!!!! Da, ministrul sanatatii si institutia pe care o conduce au tacut malc. Va reamintesc ca romanul a fost transferat la Sofia intrucat spitalul de arsi din Romania a fost inchis si nu a mai avut loc in celelalte spitale. Va mai aduc aminte ca eu am difuzat imagini din cocina cu care a fost preluat romanul de la avionul medical care l-a transportat si din cocina in care l-au dus initial. Ministerul a reactionat atunci cu un comunicat pompos si sarabatoresc adaugand si fotografii dintr-o clinica mai aspectoasa unde ar fi ajuns marele ars.

PREMIERĂ Evenimentul mondeno-politic al toamnei cu DNA la uși și cu avocații la lucru/ SURSE

Iata un fragment:”echipa medicală din Sofia, pacientul român transferat în Bulgaria în urma exploziei din București este stabil, iar prognosticul dat de medici este unul favorabil. Pacientul a fost supus astăzi unei intervenții chirurgicale, iar doctorii apreciază că, în cursul zilei de astăzi, va fi detubat.

Estimarea echipei medicale arată o durată de internare de circa 20 de zile în secția ATI a unității de arși din cadrul Spitalului Universitar de Urgență din Sofia.”
Romanul a murit! Nici un cuvant despre asta. Tacere totala. Ministrul sanatatii, ruda cu un mare jucator pe piata medicamentelor, a inchis tot ce se putea inchide in sistemul sanitar si, pe cale de consecinta, a trimis un roman, nu la Bruxelles, nu la Viena, nu la Paris, ci la Sofia. Omul e mort. Nicio vorba despre asta.
Solicit DNA anchetarea ministrului sanatatii pentru omor din culpa! Asta, desigur daca DNA nu are standarde duble si obiective politice
”, scrie Mircea Badea, pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.