Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Badea, victorie în procesul cu Robert Turcescu: Ce au decis judecătorii

Mircea Badea

Realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea a scăpat de procesul intentat de către Robert Turcescu. Badea fusese pedepsit că l-a făcut “colonel” pe acoperitul Turcescu, dar a fost iertat pentru apelativ după deconspirarea jurnalistului. Mircea Badea a fost iertat de instanță că a vorbit despre “colonelul Turcelu” în urmă cu aproape trei ani (când Turcescu era nedeconspirat) după ce, inițial, judecătorii invocaseră și acest apelativ în procesul Mircea Badea – Robert Turcescu. Decizia a fost luată de judecători săptămâna trecută.

Citeşte şi: Ce se va întâmpla în 2016: Ultimele dezvăluiri ale numerologilor

În urmă cu aproape trei ani, realizatorul Antena 3 Mircea Badea a folosit mai multe apelative la adresa lui Robert Turcescu (pe atunci moderator la B1 TV). ”Colonelu’ Turcelu” a fost unul dintre ele. Robert Turcescu l-a acționat în judecată pe realizatorul În gura presei și a obținut câștig de cauză. După ce Robert Turcescu s-a deconspirat ca ofițer acoperit, situația s-a schimbat. Parțial.

Citeşte şi: Prima reacţie a iubitei fostului principe Nicolae: Ce spune despre copilul lor / FOTO

La ultima cale de atac a sentinței – în care s-a invocat și deconspirarea lui Turcescu, instanța l-a iertat pe Mircea Badea că l-a făcut “colonel” pe jurnalist. Au menținut însă restul sentinței – adică 1 leu daune morale, pentru că apelativul “colonel” era doar unul din motivele pentru care Badea a fost chemat în judecată. Badea trebuie să publice textul sentinței, în noua formulă, în trei ziare centrale, anunţă cei de la paginademedia.

Citeşte şi: Discovery Channel difuzează un documentar despre tragedia din Clubul Colectiv

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.