Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Băsescu, dezvăluiri SPUMOASE din penitenciar: cu ce vedete a stat în celulă

captura tv antena 3
mircea basescu

Fratele fostului președinte Traian Băsescu, Mircea Băsescu, a fost eliberat din penitenciar, iar acum a trecut la dezvăluiri despre viața din pușcări.e. Mircea Băsescu susține că a stat în celulă cu Victor Becali, cel care i-a oferit patul în care a dormit vărul său, Gigi Becali, cel care avusese o saltea specială.

Citește și: Traian Băsescu a dezvăluit ce pensie primește: Fostul președinte și-a prezentat primul fluturaș de pensie! Atac dur la adresa unui cunoscut personaj

”Am stat la secția 9, unde stătuseră alde Becali. Erau condiții de regim deschis. Erau 10 paturi. În bucătărie aveam o masă adusă de Gigi Becali. Curtea era frumoasă, copaci, gazon, trandafiri, o grădiniță în care pusesem roșii. La 11 noaptea, televizorul se închidea. Îți luau curentul. Aici am stat cu Mihai Necolaiciuc, cu doi foști primari. Când am ajuns acolo m-a întâmpinat Victor Becali, el era șeful, mi-a prezentat camera și patul în care urma să dorm, „a fost al vărului meu, Gigi” a spus el, era cu salteaua nu știu de care. Și am ocupat patul lui Gigi Becali. După ce mi-au dat a doua amânare, Victor a zis că pleacă de aici și a făcut demersuri, ajungând la Jilava. A zis că dacă nu m-au eliberat pe mine, și m-au amânat, pe el nici atâta. Eu am rămas aici până pe 11 septembrie. Nu mă plâng, puteam spune că sunt pe un vapor care așteaptă mai multe luni în rada portului. Important este să îți ții moralul, să ai tot timpul de lucru. Dar ai o limită. Când vezi că a trecut un an. Acum, ultima dată, când pronunțarea s-a amânat cu o săptămână, a fost cel mai greu. Lunea trecută nu eram în celulă și am auzit niște urlete dinăuntru, și a venit Necolaiciuc care m-a anunțat că, gata, sunt liber”, a declarat Mircea Băsescu, într-un interviu acordat EvZ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.