Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Cărtărescu, critici DURE după mesajul agramat al unui deputat PSD

www.cotidianul.ro
Mircea Cărtărescu

Scriitorul Mircea Cărtărescu a lansat critici dure la adresa politicienilor, iar deputatul PSD al cărui mesaj agramat a devenit viral nu a fost scutit de analiză.

Să-și pună singur mâna pe carte pentru că ar beneficia de asta. Sigur în mintea noastră, care e normală și banală, cei care răspund de un domeniu ar trebui să fie specialiști în domeniul respectiv, un ministru al Educației sau un deputat n-ar trebui să facă greșeli de ortografie. Dar cum se vede, în foarte multe domenii a fi specialist nu mai înseamnă nimic. Dacă puterea actuală are de aleas dintre un specialist și un politruc care să fie obedient, întotdeauna va alege politrucul, îi va da o sinecură, specialistul e gonit, dat afară, ca cei doi medici. Ală nu e un caz izolat, face parte dintr-un sistem de gândire. În scurt timp foarte mulți specialiști vor fi nevoiți să se retragă”, a comentat Mircea Cărtărescu în cadrul unei emisiuni la Digi 24.

Deputatul PSD Călin Matei a postat recent, pe Facebook, un îndem către elevi, mesaj care a fost aspru criticat atât în mediul online, cât şi în presă. „Pune-ți mâna pe carte”, a scris acesta pe pagina sa de socializare.

Citeşte şi: UPDATE - Dragnea a făcut ANUNŢUL: Comisie de anchetă pentru arhiva SIPA .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.