Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană anunță că face coaliție pentru Eduard Hellvig

geoana

Senatorul Mircea Geoană consideră că propunerea făcută de preşedintele Klaus Iohannis pentru conducerea Serviciului Român de Informaţii este una "inspirată", iar parlamentarii Noului Proiect Social Democrat vor susţine această propunere în Parlament.

"Propunerea făcută de preşedintele Iohannis pentru conducerea Serviciului Român de Informaţii este una inspirată. Eduard Hellvig întruneşte cele două condiţii indispensabile pentru un mandat de succes: are încrederea preşedintelui şi a liderilor politici din ţară şi din străinătate şi dispune de competenţele profesionale necesare pentru a asigura echilibrul indispensabil într-un context intern şi extern în plină reaşezare", este de părere Geoană.

"Parlamentarii Noului Proiect Social Democrat vor susţine această propunere în Parlament şi vom susţine toate initiaţivele legate de continuarea energică a luptei împotriva corupţiei şi a întăririi capacităţii de răspuns la toate provocările la adresa securităţii naţionale", mai spune el.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, joi, pe europarlamentarul PNL Eduard Hellvig pentru funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii.

El a spus că în cursul zilei a avut întâlniri cu liderii partidelor politice, cărora le-a adus la cunoştinţă intenţia sa de nominalizare a lui Eduard Hellvig pentru funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii.

Iohannis a precizat că a vorbit, de asemenea, şi cu preşedinţii Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Preşedintele a mai spus că, probabil, în cursul săptămânii vitoare Parlamentul va lua în dezbatere propunerea sa pentru şefia SRI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.