Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce au căutat Mihai Gâdea și Alina Gorghiu în Washington. Explicațiile lui Mircea Geoană / VIDEO

washington

Senatorul Mircea Geoană, fost ambasador al României în SUA, a explicat într-un clip video că interpretările privind prezența lui Mihai Gâdea și a Alinei Gorghiu la Washington se înscriu în "mica gâlceavă și cleveteală" de la București și a spus că Traian Basescu este "simpatic" atunci cand spune ca mafia este exportata in strainate.

Vezi si: Traian Basescu: Antena 3 a acaparat PNL

"Vad ca acasa a inceput o discutie extrem de simpatica cu privire la cine si de ce a fost la Washington in aceasta perioada. Haideti sa va spun ca cineva care a avut un rol in spatele prezentei romanesti la Micul dejun cu rugaciune cum stau lucrurile cu adevarat (…) Faptul ca la acest eveniment important au participat oameni din toate partidele, dna Gorghiu, senatori, colegi din grupul de rugaciune din Senatul Romaniei din care facem parte si eu si dl senator Ben-Oni Ardelean, Iulian Dumitrescu sau Leonardo Badea.

Faptul ca aici a fost alaturi de noi si Mihai Gadea, cunoscut realizator si om de televiziune nu are nimic de-a face cu mica galceava si cleveteala de la Bucuresti. M-am amuzat de dimineata sa-l aud pe Traian Basescu spunand ca mafia este exportata in strainatate. Cine vorbeste de mafie...e chiar un pic simpatic", spune Mircea Geoana.

Discutiile in tara au aparut dupa o poza in care Mihai Gadea are o intalnire cu fostul secretar al Apărării, Donald Rumsfeld. In poza se vede cum Alina Gorghiu, care a avut o intalnire similara, iese din camera. Seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, si directorul Antena 3, Mihai Gadea au participat la National Prayer Breakfast, eveniment care este organizat in Statele Unite in fiecare an, in prima joi din februarie. In capitala americana a fost si copresedintele PNL Alina Gorghiu.

content-image

Mircea Geoana spune ca participantii au avut programe individuale.

"Dan Mihalache a avut un program foarte bun la Casa Alba, la Departamentul de Stat, am fost impreuna la German Marshall Fund, alaturi de ambasadorul George Maior, pentru a sustine impreuna cauza Romaniei. Dna Gorghiu a avut un program distinct  cu intalniri politice in Congres, in administratie, pe care si le-a facut ca lider de partid alaturi de colegii domniei sale din PNL. Eu ca lider PSRo am facut programul meu si pe Facebook ati putut vedea cateva din momentele pe care le-am avut", a povestit acesta.

"Ceea ce vreau sa va spun este ca modul asta pacatos de a exporta catre strainatate, catre America, catre Europa, catre intreaga lume micile invidii si cleveteli de acasa, nu ne fac bine. Vremurile sunt prea complicate sa nu fim macar in strainatate un front unit. Daca aceasta mica explicatie va pune capat acestui tip de zvonistica care nu ne face bine as fi foarte bucuros. A fost o vizita frumoasa la Washington", a mai declarat Mircea Geoană.

Despre vizita reprezentantilor Romaniei la Washington. Asa cum a fost, fara interpretari

Posted by Mircea Geoana on 6 Februarie 2016

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.