Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană revine și arată cu degetul spre Victor Ponta. Ce are să-i reproșeze

Mircea Geoana

Mircea Geoană, unul dintre personajele importante ale scenei politice de la debutul anilor 2000, a dispărut într-un con de umbră în ultimul timp. Într-un interviu pentru Cotidianul, chestionat dacă își dorește să revină în PSD, Mircea Geoană a mărturisit că nu a dorit să părăsească partidul, însă a fost exclus în „mod laș și nejustificat” de către Victor Ponta.

BIZARERIA trecerii în rezervă a lui Florian Coldea

„Nu am dorit să părăsesc PSD, partidul în care m-am format și pe care l-am condus în cele mai grele momente ale existenței sale. Am fost exclus în mod laș și nejustificat după pierderea alegerilor prezidențiale de către Victor Ponta. Apreciez declarațiile lui Liviu Dragnea, care recunoaște că decizia de excludere a fost o greșeală. Întotdeauna am spus că sunt recunoscător României pentru șansele pe care mi le-a oferit. Cred că este de datoria mea să dau ceva înapoi țării mele și stângii românești. Din ce postură îmi ajut țara și convingerile politice? Contează mai puțin. Politică am făcut timp de 15 ani și cred că, pentru moment, este mai sănătos să fac și altceva.

ALERTĂ - O româncă şi cei doi copii ai săi au fost îngropaţi de avalanşa din Italia - FOTO/VIDEO

Să-mi iau o perioadă de detox. După, vom vedea, însă astăzi am multe planuri și cred cu tărie că pot contribui cu experiența mea și dintr-o altă postură, nu neapărat de politician militant.”, a spus Mircea Geoană.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.