Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană s-a lansat în muzeu în Gorj și anunță o nouă racolare în Parlament

geoana psro

Mircea Geoană şi-a lansat, în această după-amiază, la Târgu-Jiu proiectul „România Socială” care stă la baza partidului pe care vrea să îl înfiinţeze, Partidul Social Românesc.

Evenimentul a avut loc la Muzeul Judeţean „Alexandru Ştefulescu”, în prezenţa câtorva zeci de persoane, inclusiv lideri ai unor partide politice.

„E nevoie de o alternativă serioasă la actuala stângă. Se simte nevoia unei structuri care să reprezinte interesele omului simplu” a spus, în deschidere, deputatul Scarlat Iriza.

Mircea Geoană s-a declarat fericit că revine la Târgu-Jiu şi s-a arătat preocupat de soarta Complexului Energetic Oltenia. Liderul PSRO a anunţat şi că deputatul din Colegiul nr. 1, Răzvan Rotaru, i s-a alăturat în noul partid.

Lideri politici de dreapta au participat la lansarea partidului lui Geoană. Vicepreşedintele liberal Puiu Diaconescu a declarat că PNL şi PSRO trebuie să-şi unească eforturile pentru a da jos cu guvernul PSD, scrie presa locală.

Nicolae Daviţoiu, liderul Mişcării Populare, a comentat că apariţia unei noi formaţiuni politice este binevenită în contextul în care PNL are „o evoluţie modestă” iar PSD „s-a îndepărtat de agenda cetăţenilor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.