Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană se pune bine cu Klaus Iohannis

Dat din nou afară din PSD, Mircea Geoană îl laudă pe Klaus Iohannis, omul care l-a bătut pe Victor Ponta la prezidențiale. Geoană dezvăluie că, în 2009, dacă ajungea președintele României, Iohannis ar fi fost numit premier.

”Mi se pare un om serios, capabil să înveţe. Cred că e conştient că saltul de la managementul unui oraş la al unei ţări trebuie completat. Primii paşi sunt corecţi. Am o singură speranţă referitoare la relaţia noastră: dacă într-adevăr dorim, şi cred că asta îl doreşte suflarea românească, să stabilim o nouă regulă a jocului, va avea adepţi.

Dacă va cădea în panta domnului Traian Băsescu, de înţeles omeneşte, de a lucra doar cu ai lui, şi nu va înţelege că un preşedinte are nevoie să creeze o coaliţie în societate, deci dacă Iohannis va înţelege ceva din mandatul Băsescu - şi cred că a înţeles, va înţelege că sunt câteva chestiuni obligatorii, lăsând competiţia să decurgă firesc. Cred că va fi mult mai aproape de Constituţie, aşa cum este ea azi. Sper să nu facă greşeli. Nu e vorba de o simpatie, dar ar fi păcat", a spus Geoană la gandul.info.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.