Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Ionescu Quintus: Președintele are o fire ce îl dezavantajează

Mircea-Ionescu-Quintus

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a vorbit, duminica, despre schimbul de putere ce a avut loc la Cotroceni, portretizandu-i succint pe Traian Basescu si pe Klaus Iohannis, tocmai instalat in functie.

”Am senzatia ca schimbam un sistem, nu un presedinte. Schimbarea se produce cu un om pe care il cunosc de doi ani - prototipul bunului simt, al manierelor, de o anumita tinuta, pe care trebuie sa o indeplineasca un presedinte de tara", a afirmat Mircea Ionescu Quintus la Realitatea TV.

Despre președintele Traian Basescu, Mircea Ionescu Quintus recunoaste ca "poate ca facut si lucruri bune, dar a facut si multe greseli".

"Cat a fost in Guverul Stolojan, am avut relatii bune cu el (cu Traian Basescu - n. red.), era o alta atitudine. Nu spun ca a facut numai rau.", a declarat Mircea Ionescu Quintus.

Acesta e nevoit sa recunoasca faptul ca fostul presedinte este "un om foarte priceput", care "cunoaste foarte multe lucruri".

"Firea il dezavantajeaza", e de parere Quintus, care il descrie pe fostul presedinte ca fiind o fire "conflictuala", careia ii e greu sa accepte pareri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.