Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Palada, consilierul lui Ponta, îl 'electrocutează' scurt pe Iohannis

Mirel Palada

Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al Guvernului, schimbat din funcţie de premierul Victor Ponta după ce a afirmat că a "executat electric" un jurnalist, îl înţeapă din no pe Iohannis.

Gestul premierului Victor Ponta de a dona diferenţa de salariu primită în urma ordonanţei care îi vizează pe înalţii demnitari este o dovadă de decenţă, consideră consilierul de stat în Guvern Mirel Palada, acesta afirmând că, într-o Românie a lucrului bine făcut, şeful statului ar trebui să fie primul care să dea acest exemplu.

Vezi şi: ULTIMA ORĂ: După ce şi-a mărit salariul, Ponta face un 'gest simbolic'

"Gestul premierului Victor Ponta de a dona diferenţa de salariu primită în urma ordonanţei care îi vizează pe înalţii demnitari este o dovadă de decenţă, de responsabilitate şi de respect faţă de toţi angajaţii din sistemul bugetar. Premierul rămâne consecvent ideii că majorarea salariilor demnitarilor trebuie făcută în acelaşi timp cu salariile celorlalţi angajaţi din sectorul public", a declarat pentru Agerpres Mirel Palada.

El a adăugat că, pentru a nu stimula un conflict cu preşedintele Iohannis, Victor Ponta a ales această "formulă elegantă" de a arăta că nu este moral ca unii bugetari să fie mai egali decât alţii. 

"În mod normal, într-o Românie a lucrului bine făcut, şeful statului ar trebui să fie primul care să-şi doneze majorarea de salariu, pentru a oferi un exemplu tuturor celor care ocupă demnităţi publice", a precizat Palada.

Vezi şi: Ponta îşi donează salariul la Steaua. Reacţia preşedintelui echipei de baschet

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.