Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Rădoi a recunoscut că va cumpăra Juventus Colentina: Finul lui Gigi Becali a oferit toate detaliile afacerii

mirel radoi

Mirel Rădoi a recunoscut că a început negocierile pentru a cumpăra clubul de fotbal Juventus București, ”lanterna roșie” din Liga 1. "E adevărat, discutăm. Vedem în zilele următoare dacă se va concretiza. Dacă se va realiza acest lucru, vă voi spune. Cosmin Olăroiu nu are nicio legătură cu proiectul. Voi fi unul dintre investitori dacă se va face mutarea. Evident că nu voi ocupa postul de antrenor. Am ales Juventus deoarece contează criteriul financiar. Ne interesează o tranzacție în care să luăm locul și jucătorii.

Suntem un grup de trei investitori români, dar cine vrea să vină alături de noi, o poate face. Va fi totul transparent. Mie mi-a venit ideea. Am un proiect pe care l-am asociat cu George Ogăraru, dar el nu va fi la nivel de investitor. Suntem pregătiți cu tot, așteptăm doar finalizarea tratativelor", a declarat Rădoi la TV Dolce Sport.

Fostul jucător și antrenor al Stelei susține că afacerea ar putea avea loc până duminică seară și spune că va aduce jucători liberi de contract. "Vom transfera doar jucători liberi de contract, în mare parte străini, dar vom face o infuzie de capital și vom crește bugetul de salarii. Până duminică seara le-am dat termen limită de răspuns șefilor de la Juventus. Dacă nu, vom negocia cu altcineva sau așteptăm până în iarnă.

Partenerii mei sunt oameni potenți financiar. Nu vor să iasă în față, și așa au multe afaceri pe cap. Am discutat patru zile cu ei ca să-i convingem. Sunt încântați de proiect, deși la început erau reci. Avem un buget în care trebuie să ne încadrăm. Vom fi cât mai corecți cu jucătorii. Dacă promitem 500 de euro, atât vom plăti. Nu vrem să promitem 4.000 mii de euro și să nu plătim. Luăm în calcul schimbarea numelui echipei începând din sezonul viitor", a adăugat Rădoi.

Deși e antrenor, Mirel susține că nu va sta pe bancă dacă va cumpăra echipa: "Cu tot respectul pentru Gică, dar eu nu vreau să fiu și finanțator, și antrenor. Dacă am de gând să fiu antrenor, voi ceda toate acțiunile pe care le am. În primul an vrem să ne salvăm de la retrogradare, apoi să formăm o echipă bună cu mulți jucători tineri, iar în cel de-al treilea an să atacăm play-off-ul".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.