Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Rădoi revine în fotbalul românesc: Va lucra cu doi foști colegi de la Steaua

mirel radoi

Voinţa Saelele, echipă care a promovat în Liga 3, va avea parte de o conducere şi de un staff tehnic de lux. Sorin Paraschiv şi Vali Badea au ajuns la un acord cu formaţia din judeţul Teleorman, care a promovat anul acesta.

Sorin Paraschiv va fi preşedintele clubului, în timp ce Vali Badea va manager general, anunţă DolceSport. Potrivit aceleiaşi surse, Mirel Rădoi are şanse mari să devină antrenorul echipei.

Citește și: Mircea Lucescu, la un pas de revenirea la Galatasaray? 'El e salvatorul'

Fostul atacant al Stelei, Vali Badea, a anunţat că doreşte performanţă la Voinţa Saelele şi deja a discutat cu fotbalişti care au jucat în eşaloane superioare: "M-a interesat pentru că şi eu am şcoala de fotbal aici şi vreau să ofer perspectivă copiilor să joace de la vârste mai fragede la Liga a 2-a sau a 3-a. Eu am deschis filiale ale şcolii mele de fotbal la Roşiorii de Vede şi la Turnu Măgurele şi acum această echipă pică la fix. Pe termen scurt vrem să facem o echipă competitivă. Am discutat cu foarte mulţi jucători care au jucat prin Liga 1, prin Liga a 2-a", a declarat Badea, scrie DolceSport.

Cristian Onţel va fi fotbalistul Voinţei Saelele şi foarte probabil va fi antrenat de Mirel Rădoi: "Cristian Onţel o să vină 100% la noi. Sper ca mâine să anunţ şi antrenorul echipei. Sunt în discuţii cu mai mulţi antrenori. Eu sper să aduc un antrenor care a fost şi prin Liga 1", a adăugat Vali Badea.

Dacă va accepta, Mirel Rădoi va fi la a doua experienţă ca antrenor. Timp de şase luni, fostul căpitan din Ghencea a antrenat FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.