Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miron Mitrea va fi coleg cu Gigi Becali

gigi becali

Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea a ajuns, vineri seară, la Penitenciarul Poarta Albă din județul Constanța, acesta fiind adus de polițiști. La Poarta Albă, Miron Mitrea va fi coleg cu Gigi Becali.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, Miron Mitrea figurează cu domiciliul la Constanța, după ce pe 9 februarie 2015 și-a făcut respectiva mutație pe actul de identitate.

Reprezentanți ai penitenciarului au declarat, pentru AGERPRES, că Mitrea se va afla pentru 21 de zile în perioada de carantină, interval de timp în care i se vor face investigații medicale. În funcție de rezultatele medicale, o comisie va stabili regimul de detenție la care va fi supus fostul ministru al Transporturilor.

Miron Mitrea a fost condamnat definitiv vineri de Înalta Curte de Casație și Justiție la 2 ani de închisoare cu executare.

Un complet de 5 judecători a menținut sentința dată în cazul lui Mitrea de instanța de fond. În schimb, a fost majorată suma confiscată de la Mitrea, respectiv de la 169 mii lei în primă instanță, la 327 mii de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.