Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miss Turcia a rămas fără coroană, după un comentariu despre lovitura de stat de anul trecut

Miss Turcia, Itir Esen, a rămas fără coroană, după un comentariu despre lovitura de stat de anul trecut. Frumoasa turcoaică și-a comparat menstruația cu sângere vărsat de cei care au rezistat în puciul contra lui Erdogan, comentariu considerat nepotrivit de organizatori.

Citește și: Mutarea care LOVEȘTE în mii de oameni! Un GIGANT plănuiește CONCEDIERI în MASĂ

Citește și: Mişcare de forţă a DNA: Se pregăteşte AUDIEREA lui Liviu Dragnea (surse)

Itir Esen a rămas fără coroană la 24 de ore după ce a câștigat concursul de frumusețe care o desemna Miss Turcia 2017, în urma unor comentarii postate de ea în iulie, notează The Telegraph.

Tânăra de 18 ani a stârnit numeroase discuţii pe reţelele sociale după ce şi-a comparat menstruaţia cu sângele vărsat de „martirii” care au murit în timpul loviturii de stat. „Mi-a venit menstruaţia în dimineaţa de 15 iulie, de ziua martirilor. Marchez ziua sângerând, ca o reprezentare a sângelui martirilor”, a scris Esen, informează Digi 24.

Can Sandikcioglu, care se află în fruntea Organizaţiei Miss Turcia, a spus că mesajul, care acum este şters, a fost inacceptabil şi a confirmat că a fost postat de pe contul concurentei.

Organizatorii concursului de frumusețe au decis să o destituie la câteva ore după ce a câştigat: „Ne pare rău să anunţăm că am ajuns la concluzia că tweet-ul respectiv a fost a fost postat de Itir Esen. Nu e posibil pentru organizaţia Miss Turcia, al cărei scop este de a promova Turcia în întreaga lume şi de a contribui la imaginea ei, să accepte astfel de postări”.

Fiind aleasă Miss Turcia 2017, Itir Esen urma să poarte culorile țării sale la concursul de frumusețe Miss World, care va avea loc în China la 11 noiembrie. Coroana ei i-a fost decernată în cele din urmă concurentei de pe locul doi, Asli Sümen.

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan se referă în mod regulat la "martirii" care au murit rezistând loviturii de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.