Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Misterul audierii lui Vasile Blaga la DNA se adâncește

Inquam Photos / Octav Ganea
Vasile Blaga

La mai bine de o săptămână de la vizita făcută de Vasile Blaga la DNA, motivul audierii copreședintelui PNL rămâne un mister. Ultimele informații furnizate de DNA pentru stiripesurse.ro nu fac decât să adâncească acest mister.

Vasile Blaga a fost audiat la DNA, timp de mai multe ore, luni, 19 septembrie. La intrarea, liderul PNL preciza că a fost chemat pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul 175/2016. La ieșire, Blaga explica faptul că discuția cu procurorii a vizat accidentul rutier în care a fost implicată mașina sa, pe când era condusă de chestorul Liviu Popa (la data respectivă șef al Poliției Bihor).

Vezi și: Kovesi: Rămâne de văzut în cazul dosarului Olguței Vasilescu

Informația referitoare la audierea pe tema accidentului a fost infirmată în aceeași zi de purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan. Acesta a precizat că Blaga a fost audiat într-un dosar de corupție, iar DNA nu se ocupă de accidente rutiere. Detalii AICI!

Pentru că DNA nu a făcut nicio altă precizare oficială despre audierea lui Vasile Blaga, stiripesurse.ro a solicitat informații despre dosarul 175/2016. Răspunsul DNA a fost și de această dată contrar celor declarate de copreședintele PNL.

„Persoana la care faceți referire a fost audiată în calitate de martor într-un alt dosar față de cel menționat în cererea dvs. (175/2016 - n.r.). Cauza penală în legătură cu care solicitați informații nu a putut fi identificată deoarece numărul respectiv poate fi regăsit la toate secțiile și serviciile Direcției Naționale Anticorupție”, a fost răspunsul DNA.

Vezi și: Adevărata BOMBĂ din dosarul lui Blaga: O SUMĂ MARE de bani descoperită în mașină

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.