Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Misterul morții procurorului care l-a băgat în pușcărie pe Sorin Ovidiu Vântu se elucidează

Luminţa Şega, fost procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, cea care l-a trimis la închisoare pe Sorin Ovidiu Vântu, a murit în condiţii suspecte în anul 2006, chiar când instrumenta dosarul FNI. Fratele ei va afla în curând dacă aceasta a fost otrăvită sau moartea ei s-a produs din cauze medicale.

Citește și: Lovitură de teatru! Sorin Matei îl deconspiră pe Victor Ponta: Cu ce a fost prins premierul

Procuroarea Luminiţa Şega a murit în iulie 2006, la vârsta de 44 de ani, după o lungă suferinţă. Întrucât medicii nu au reuşit să-i pună un diagnostic clar, moartea ei a rămas sub semnul întrebării.

Calvarul femeii a început în 2005, când i s-a făcut rău chiar în biroul ei de la DNA şi a căzut secerată pe podea urlând după ajutor. După un an de chin, procuroarea s-a stins din viaţă în condiţii încă neelucidate. Mircea Slăvilă, fratele procuroarei, încearcă de 10 ani să afle de ce a murit sora lui, subit, la doar 44 de ani.

Citește și: Poze compromițătoare cu iubita unui fost ministru PSD / FOTO

Ancheta în acest caz a bătut pasul pe loc până la începutul acestui an, când un judecător de la Tribunalul Bucureşti a decis redeschiderea cazului şi au fost luate deja primele măsuri.

“Au fost audiaţi medicii care au îngrijit-o, nepotul meu şi soţul Luminiţei. Printr-o adresă oficială de la Parchet, Institutul de Medicină Legală va pune la dispoziţie probe toxicologice care vor ajunge la un laborator din Germania, unde medicii vor stabili dacă Luminiţa a fost otrăvită, aşa cum cred, probă decisivă pe care o voi plăti din banii mei. Principalul suspect, din punctul meu de vedere, rămâne soţul ei”, a declarat medicul Mircea Slăvilă, scrie libertatea.ro

Citește și: LOVITURĂ pentru Rareș Bogdan: S-a ales cu un proces

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.