Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Misterul 'spargerii' sediului AEP. Ce spune Poliţia Capitalei

hoti spargere

Zilele trecute, jurnalistul Ovidiu Zară dezvăluia că sediul Autorităţii Electorale Permanente ar fi fost ţinta unui furt care s-ar fi soldat cu dispariţia unor documente pe tema finanţării controversate a campaniei USB de la alegerile locale din 2016. Poliţia Capitalei a făcut verificări, însă AEP nu a depus nicio plângere.

"Am făcut verificări la momentul apariţiei ştirilor, dar nu a depus nimeni plângere din partea AEP. S-a luat legătura cu ei, dar nu au dorit să depună plângere", a declarat, pentru stiripesurse.ro, inspectorul de poliție Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Vezi şi: Situație explozivă în ALDE. Lideri județeni nemulțumiți de conducerea lui Tăriceanu

Vezi şi: Promisiuni doar în campanie: Milioane de români, duși cu zăhărelul de PSD și PNL

Pe de altă partea, surse din cadrul AEP au declarat, pentru stiripesurse.ro, că nu a fost vorba despre o spargere la sediul instituţiei, ci de o "scurgere interesată" de informaţii nedestinate publicului. Sursele menţionate precizează că nu au dispărut documente oficial, aşa cum se vehicula în ştirile apărute sâmbătă.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a comunicat oficial în urmă cu 10 zile faptul că pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică există un dosar în care a fost începută urmărirea penală in rem, pentru faptele de delapidare, spălare de bani şi conflict de interese, vizând potenţiala finanţarea ilegală a Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB) la alegerile locale care au avut loc ȋn luna iunie 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.