Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MITĂ electorală flagrantă la Sectorul 2. PSD ar fi dat pachete cu alimente contra voturi/ VIDEO

youtube.com
pungi

Deși legea interzice cu desăvârșire oferirea de foloase materiale electorilor contra voturi, unii candidați nu par să țină cont de asta. Candidatul PSD la Primăria Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, primar interimar al Sectorului 2 ar fi distribuit pungi cu alimente inscripționate cu sigla primăriei.

Citeste: SCANDAL la Realitatea TV: Laura Chiriac și Denise Rifai, schimburi ULUITOARE de replici / VIDEO

Pachetele conțin ulei, zahar si faină și au fost distribuite în cadrul Primăriei sectorului 2, iar discuțiile din fundal sunt edificatoare.

Motivația ar fi fost o festivitate de premiere pentru copiii din sector care au participat la cursurile oferite de Complexul pentru Activităṭi Recreative ṣi Educaṭie “Sfȃntul Pantelimon”. Festivitatea a fost organizată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 2. În mod ilegal, conform legii electorale, la intrarea ȋn sală au fost răspȃndite pliante electorale de promovare a primarului interimar, Mihai Mugurel Toader. Discursurile celor de la centru ṣi de la DGASPC au fost unele de promovare a candidatului PSD.

”Frica de reanalizarea tuturor dosarelor de retrocedare sau de auditul privind cheltuirea banilor publici face PSD Sector 2 să acționeze cu disperarea și să încalce legea aproape zilnic. Astăzi voi depune plângerea penală la parchet. Fac apel, încă o dată, la o campanie electorală curată, în limitele legii.”, susține candidatul PNL la aceeași primărie.

Până la ora publicării materialului nimeni din staff-ul PSD de la Sectorul 2 nu a putut fi contactat pentru explicații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.