Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitică Dragomir 'îl dă-n fapt' pe Gigi Becali: Cum a FURAT patronul Stelei

gigi becali

Dumitru Dragomir s-a decis să-i dea în fapt pe marii miliardari ai României. Cartea scrisă de Mitică va cutremura fotbalul românesc şi nu numai. După ce a dezvăluit eventuala tentativă de mită a lui Arpad Paszkany, Mitică scoate la iveală secrete neştiute despre Gigi Becali.

Citeşte şi: Un membru al Guvernului, JEFUIT sub ochii vicepremierului

Dumitru Dragomir povesteste in cartea sa - "Meciurile vietii mele" - ca Gigi Becali avea metode ingenioase de a trisa la poker sau barbut. Era intotdeauna preocupat sa isi fure adversarul. "M-a invitat intr-o seara la Lido sa jucam poker in doi. Dupa cateva maini, il vad ca da cartile incet si se tot uita ca inecatu' sa le desluseasca. M-am prins si l-am controlat. Avea un ciob de oglinda intre teancurile de bani si cand facea el cartile vedea intotdeauna ce am eu in mana."

Citește și: Ele sunt femeile care fac SEX mai DES: Studiu pe 210.000 femei

"De fapt, Gigi se preta la tot felul de prostii." "Nu stiai niciodata daca are sau nu vreo smecherie ca sa-ti ia banii..." "Intr-o seara, dupa ce jucaseram poker si el pierduse, ne propune sa jucam un barbut. Nu se mai jucase barbut niciodata la Lido, dar au fost toti de acord sa-si incerce norocul de doua-trei ori." "Gigi a venit cu niste zaruri facute pe "terta". Am sa explic pentru cei care nu stiu ce inseamna: zarurile sunt facute special ca pe numerele 1-2-4, care sunt perdante, suprafetele zarurilor sa fie mai late, iar pentru numerele 3-5-6 suprafetele sa fie mai inguste." "Cui stia sa dea cu zarurile, lung si fara obstacole, ii veneau numai 3-5-6; cel care nu stia si arunca zarurile corect, nu avea nicio sansa." "Zarurile, fiind mai late pe 1-2-4, cadeau intotdeauna pe laturile mai mari si nu pe cele inguste.", povesteste Dragomir in cartea "Meciurile vietii mele", citat de sport.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.