Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitropolitul Clujului : Imigrantii trebuie primiţi cu bunătate

IPS Andrei Andreicut

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ, consideră că imigranţii din Africa sau Asia, care se îndreaptă spre statele europene, “trebuie primiţi cu bunătate”, pentru că nu au plecat de bine din ţările lor, ci în urma terorii instalate şi a sărăciei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, la Cluj-Napoca, dacă actuala criză a imigranţilor care provin din state islamice ar putea constitui un pericol pentru creştinismul din statele europene, IPS Andrei Andreicuţ a spus că europenii nu trebuie să uite că civilizaţia pe care au moştenit-o s-a întemeiat pe temelie creştină.

“Aceste valuri de emigranţi care pleacă de acolo nu pleacă de bine, ci de rău. Această teroare instalată în zonă îi determină să îşi părăsească ţara şi casa, sunt terorizaţi de Statul Islamic. Oamenii aceştia trebuie primiţi cu bunătate, şi cine să îi primească întâi? Tinerii să îi primească cu bunătate, pentru că mulţi care vin sunt tineri de vârsta lor. Tinerii creştini trebuie să aibă în suflet şi dragostea faţă de semeni. Trebuie să fim buni, dar şi atenţi la ceea ce se întâmplă”, a spus mitropolitul Clujului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.