Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitt Romney anunţă 'bomba' care îl scoate din cursă pe Donald Trump

Donald Trump

Magnatul Donald Trump ascunde o 'bombă' în declaraţia sa de avere care i-ar putea compromite candidatura la alegerile primare republicane pentru preşedinţia SUA, a declarat miercuri fostul candidat republican, Mitt Romney, citat de AFP, potrivit Agerpres.

'Motivul pentru care cred că există o bombă acolo este că ori de câte ori e întrebat pe tema impozitelor, el o eludează ori se limitează să spună:'Se lucrează'', a declarat pentru Fox News Romney, fost candidat învestit de Partidului Republican pentru alegerile prezidenţiale din 2012. 

Miliardarul Donald Trump conduce în prezent printre republicani în cursa la primarele partidului pentru Casa Albă după succesul său la New Hampshire, Carolina de Sud şi Nevada, spre disperarea multor oficiali ai Partidului Republican. 

'A trecut de jumătatea lunii februarie, dar noi nu avem încă declaraţiile de avere ale lui Donald Trump, Marco Rubio sau Ted Cruz', a adăugat Mitt Romney, citând de asemenea alţi doi favoriţi în cursă printre republicani. 

'Sincer, alegătorii au dreptul să vadă aceste declaraţii de avere înainte de a decide care ar trebui sa fie candidatul învestit de către partid', a mai spus el. 

În stilul său caracteristic, Donald Trump a reacţionat rapid pe Twitter:' 'Mitt Romney, care a dat peste cap în totalitate alegerile pe care trebuia să le câştige şi ale cărui declaraţii fiscale l-au făcut să arate ca un idiot, joacă acum tare', a scris Trump. 

'Când Mitt Romney mi-a cerut să-l susţin ultima oară, era atât de stângaci şi de ridicul încât am ştiut că el nu poate câştiga', a mai adăugat magnatul. La alegerile din 2012, Romney a obţinut nominalizarea partidului, dar a pierdut alegerile în faţa preşedintelui în funcţie, democratul Barack Obama. 

Romney, care a fost într-adevăr pe larg întrebat cu privire la declaraţia sa de venituri în timpul campaniei din 2012, crede că Donald Trump nu este doar fel de bogat precum afirmă. 

În pofida reticenţelor sale, fostul candidat acum retras din viaţa politică este de acord că Donald Trump este favorit în cursa pentru învestirea republicană: 'Pentru alţii încă în cursă, marja de manevră devine din ce în ce mai îngustă'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.