Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miza cazului Şova: Denunţurile care ar putea dărâma Guvernul

sova ponta

Dacă ajunge în arest, Dan Şova ar putea începe să "toarne" informaţii care ar putea duce la căderea Guvernului Ponta, susţine un senator PNL.

Încercarea PSD de apărare a lui Dan Şova şi tergiversarea procedurilor privind încuviinţarea cererii DNA de reţinere şi arestare a acestuia arată că social-democraţii de tem de eventuale denunţuri care ar putea duce chiar la căderea actualului Guvern, a afirmat, duminică, la Craiova, senatorul PNL Ovidiu Oprea.

Vezi şi: CCR a publicat motivarea deciziei care a complicat cazul Şova - DOCUMENT

''Această încercare de tergiversare, de apărare cu orice preţ a lui Şova din partea PSD, chiar cu preţul unor abuzuri, este clar că se face pentru că se tem de noi denunţuri pe care le-ar putea face Dan Şova. Aceste denunţuri ar putea să fie atât de grave, încât chiar să ajungă să răstoarne actualul Guvern'', a spus liberalul, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Senatorul suspectează că Tăriceanu va declanşa proceduri de tergiversare a aplicării deciziei CCR în cazul Şova. Un posibil rezultat ar fi reluarea votului pe cererea DNA, ceea ce ar fi un abuz, susţine liberalul. Dacă în Monitorul Oficial va fi publictă decizia de respingere a cererii DNA, pe baza votului deja dat, PNL va contesta din nou la CCR, mai afirmă senatorul Ovidiu Oprea.

Vezi şi: Cum plănuieşte PSD să-l facă din nou scăpat pe Dan Şova

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.