Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MM Stoica: 'Sunt siderat să văd cum Dan Petrescu poate să spună că a fost un arbitraj prost'

rtv.net
Mihai Stoica

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, vineri, la Digisport, că este siderat de faptul că antrenorul Dan Petrescu a spus că arbitrajul la meciul cu CFR Cluj a fost prost.

"Sunt siderat să văd cum Dan Petrescu poate să spună că a fost un arbitraj prost, că poate să vorbească de eliminări fără să dea exemple, să spună că echipa lui nu a primit goluri pe contrataac? Păi cum să ia gol pe contraatac, când el stă cu fundul în poartă, când nu atacă? Spunea cât de mult îl dorea pe Hoban. Nu este adevărat, pentru că nu era vorba că îl voia el, îl voiam eu. El nu îl cunoştea pe Hoban. Eu ştiu şi eu ştiu multe, dar nu prea mint. Am o mare calitate, eu nu mint. Din moment ce făcea schimbări în prelungiri normal că trăgea de timp.", a declarat MM Stoica, la Digi Sport Matinal.

Citește și: Reacție furibundă a lui Dan Petrescu, după egalul cu FCSB: 'Am avut gol valabil, FCSB trebuia să primească două roşii, arbitraj total pro-Steaua'

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după meciul cu FCSB, scor 1-1, că golul clujenilor din startul partidei a fost anulat eronat şi că de la oaspeţi ar fi trebuit să fie eliminaţi cel puţin doi jucători. El a menţionat că presiunile conducătorilor grupării bucureştene cu privire la arbitri au avut succes, arbitrajul fiind joi "total pro-Steaua".

Formaţia CFR Cluj, liderul din clasamentul Ligii I, a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, joi, pe teren propriu, în compania ocupantei poziţiei a doua, FCSB, în etapa a XI-a a campionatului. Golurile au fost marcate de Urko Vera '45 pentru gazde şi Budescu '63 pentru oaspeţi.

În minutul 8, CFR Cluj a avut un gol al lui Urko Vera anulat pentru fault în atac. În minutul 69, oaspeţii au cerut fără succes un penalti după un duel între Nouvier şi Benzar.

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan.

Dan Petrescu a urmărit meciul dintr-o cabină, el neputând sta pe bancă deoarece era suspendat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.