Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moștenitorii cântărețului Prince mai au de așteptat. Decizia luată de judecător

Prince

Un judecător din statul Minnesota (nord) a acordat două săptămâni suplimentare pentru determinarea titularilor de drept ai averii cântăreţului american Prince, decedat subit la sfârşitul lunii aprilie, informează agenţia France Presse (AFP), citată de Agerpres

Judecătorul Kevin Eide a indicat "să nu fim nerăbdători să determinăm dacă o anumită persoană este moştenitoare", ci să se încerce mai degrabă să se decidă "dacă anumite categorii sau grupuri de moştenitori au fost excluse în mod legal".

Erupție de bucurie în Islanda, după victoria în fața Angliei


Peste douăzeci de avocaţi reprezintă cele zece persoane care afirmă că au dreptul la o parte din patrimoniul interpretului celebrului cântec "Purple Rain", decedat în urma unei supradoze de opiacee la 21 aprilie 2016 la vârsta de 57 de ani, fără a avea copii. Nici un testament nu a fost găsit până acum, precizează AFP.

Piedone a murit: Celebrul Bud Spencer a încetat din viață / VIDEO


Unul dintre pretendenţii la o parte din moştenire susţine că omul care s-a prezentat drept tatăl cântăreţului nu are nici o legătură biologică cu Prince. Decizia judecătorului Eide în această privinţă, ar putea împărţi celorlalţi aspiranţi moştenirea cântăreţului, estimată la 500 milioane de dolari. 

Judecătorul a declarat că imediat ce va anunţa decizia sa, o va prezenta în faţa instanţei de apel spre revizuire, mai notează AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.