Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moise Guran: Domnule președinte, vă rog, demisionați!

moise

Jurnalistul Moise Guran, realizatorul emisiunii Biziday de la TVR, i-a trimis o scrisoare deschisă preşedintelui Televiziunii Române,  Stelian Tănase, în urma deciziei ANAF de a bloca conturile instituţiei. Vă prezentăm textul scriisorii deschise:

V-aș fi spus asta și direct dacă nu m-ați fi evitat în ultimele două luni. Am patru cereri de audiență la dumneavoastră la cabinet, ignorate, începând din luna iunie și până azi. Azi TVR-ul are conturile blocate, înțeleg că dumneavoastră găsiți situația destul de amuzantă, asta deși ea este cât se poate de proastă pentru instituția pe care o conduceți deja de doi ani. În rândurile următoare voi încerca să vă aduc argumente pentru a face acest pas, foarte necesar: demisia!

În primul rând precizez faptul că am suspendat unilateral negocierile privind semnarea unui nou contract între Biziday și TVR. Voi merge foarte departe azi cu dezvăluirile, voi dezvălui totul despre această colaborare, cifre, tot, absolut tot, căci acest contract, pe care încă nu ați catadicsit să îl citiți, reprezintă un model de parteneriat public-privat ce putea fi aplicat cu succes și altor producții sau coproducții ale TVR. Cum în acest moment nu mai există un contract între Biziday și TVR, nimic nu mă împiedică să fac publice principalele sale prevederi

RESTUL SCRISORII DESCHISE AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.