Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moise Guran: S-a terminat

moise guran

Moise Guran a lansat un nou atac la adresa guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. El îl acuză că politizează dezbaterea despre Codul Fiscal, despre care nu a spus nimic înainte ca acesta să fie votat în Parlament.

Citește și: ȘOCANT Soția unui milionar celebru s-a sinucis

”Dacă vine Mugur Isărescu și spune că TVA trebuie să fie 0 sau 50%, s-a terminat! Cum să nu ne luăm noi după el? Prin noul Cod Fiscal trebuie să reducem evaziunea fiscală. Dacă Isărescu se ia după Valentin Lazea, totul e clar. Logica lui Lazea e logica lui Traian Băsescu de anul trecut și e posibil să fie și acolo o legătură.

După reducerea TVA, vin bani dintr-o economie care nu a fost niciodată fiscalizată. Fără o reducere de taxe, nu ai nicio șansă cu campaniile făcute de ANAF sau altceva. Ea trebuie combinată cu o reducere de taxe.

Citește și: Monica Macovei își schimbă meseria: Unde a fost fotografiată / FOTO

Nici mie nu îmi place că Victor Ponta e cel care a făcut acest Cod Fiscal, sau că o să-l ia DNA sau nu, sau că o să fie premier sau nu. Dar, asta nu are legătură cu Codul Fiscal.

Mie nu îmi place poziția lui Isărescu, politizează temele economice. Dacă în Parlament s-a votat într-un fel, înseamnă că o să ai predictibilitate. E posibil să vină niște investiții, asta înseamnă locuri de muncă. Ce face Isărescu nu e bine. Eu am avut conflicte cu Ponta, dar nu are legătură.

Eu cred că s-au făcut niște presiuni de la Comisia Europeană, via Cotroceni, la adresa BNR.”, a spus Moise Guran la Realitatea TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.