Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moment STÂNJENITOR pentru Charlie Sheen! Ce a pățit actorul pe un aeroport din SUA

charlie sheen

Avionul privat al actorului american Charlie Sheen a fost percheziţionat de către vameşi şi câini anti-drog pe Aeroportul Brown Field din San Diego, pe când actorul se întorcea dintr-o vacanţă petrecută în Cabo San Lucas, Mexic, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.

Vedeta serialului 'Two And A Half Men' călătorea din Mexic către SUA când avionul său a fost forţat să aterizeze pe aeroportul Brown Field din San Diego pentru a fi percheziţionat de către autorităţile vamale americane, însă la bord nu s-a găsit nimic suspect.

'ea are CANCER PULMONAR': Anunțul ȘOCANT făcut de Dan Capatos

''Charlie se afla la bordul avionului său privat călătorind de la Cabo San Lucas ... şi a trebuit să se oprească în San Diego pentru percheziţii. Vameşii i-au scos toate bagajele din avion şi au pus câinii antidrog să cerceteze avionul. Un câine a mirosit una dintre valizele de pe asfalt, apoi a zgârâiat valiza, iar poliţiştii au deschis-o, dar a fost o alarmă falsă.'', a spus o sursă pentru RadarOnline.com.

Charlie Sheen a cooperat au autorităţile tot timpul, ieşind din avion şi vorbind cu agenţii în uniformă în timp ce aştepta pe pista avionului. Când percheziţiile s-au încheiat, Charlie a putut să îşi vadă de drum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.