Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Momente JENANTE înainte de România-Elveţia. Cum s-au făcut de râs Iordănescu şi fotbaliştii

iordanescu

Selecţionerul Anghel Iordănescu şi trei dintre fotbaliştii naţionalei României s-au făcut de râd la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Elveţia. Aceştia au fost protagoniştii unor momente jenante, de faţă cu jurnaliştii străni.

Conferinţa a început cu zece minute întârziere, spre nemulţumirea tuturor. A urmat o serie de întrebări care nu au făcut decât să pună în lumină incapacitatea fotbaliştilor de a oferi răspunsuri coerente şi neatenţia acestora.

Potrivit adevarul.ro, una dintre primele întrebări a venit din partea reporterului Digi Sport, Sebastian Perju, cel care a precizat, din capul locului, că aşteaptă un răspuns de la toţi cei trei jucători prezenţi în sală. Keşeru şi-a expus părerea, după care i-a venit rândul lui Chipciu să vorbească. "Poţi să repeţi, te rog, întrebarea? Nu mi-am dat seama că e adresată tuturor", a spus mijlocaşul Stelei. Astfel, cei de la UEFA au fost nevoiţi să-i dea, din nou, microfonul reporterului de la Digi Sport, iar acesta a repetat tot ce spusese cu câteva secunde mai devreme.

Vezi şi: Ambasadorul SUA i-a băgat în şedinţă pe şefii parchetelor

Următorul moment jenant a fost prilejuit de întrebarea unui reporter britanic. Acesta i-a chestionat pe fotbaliştii români în legătură cu intenţia Angliei de a ieşi din zona UE, ceea ce ar putea îngreuna transferul unor jucători din România în Premier League, dar i-ar pune într-o situaţie dificilă şi pe românii care se duc la muncă în Anglia.

După ce a formulat întrebarea, în mod detaliat, toţi cei aflaţi la masă, în frunte cu Anghel Iordănescu, au ridicat din umeri. "N-am înţeles... Ce a zis?", au mormăit cei patru, deşi toate întrebările sunt traduse în română. Într-un final, Săpunaru a spus: "Orice jucător îşi doreşte să joace în Premier League."

A urmat un jurnalist francez cu o întrebare. În loc de răspuns, Săpunaru a început să râdă spre Chipciu: "Mai răspunde şi tu!"

Ofiţerul UEFA le-a spus jurnaliştilor că, după alte două întrebări, jucătorii vor fi lăsaţi să plece pentru a se pregăti pentru antrenament, iar Anghel Iordănescu va mai primi câteva întrebări. A fost momentul în care, vizibil iritat, Iordănescu a spus: "Cu toţii avem antrenament! Oficialul UEFA s-a schimbat la faţă, mai ales că, la conferinţele altor ţări, într-adevăr, antrenorul stă un pic mai mult decât fotbaliştii chemaţi la întâlnirea cu presa.

Conferinţa României s-a încheiat cu un scandal în toată regula. Iordănescu a "explodat" în faţa jurnaliştilor din alte ţări, nedumeriţi de ce se întâmplă. Selecţionerul l-a făcut "mincinos" pe reporterul Gazetei Sporturilor, nemulţumit de articolele publicate de ziarul sportiv în ultimele zile.

Vezi şi: Elveţia se teme de tricolori: Ce spune selecţionerul Petkovic înaintea meciului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.