Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Iacob Ridzi, ACTRIȚĂ de teatru în ÎNCHISOARE: Spectacol la Teatrul Național din Cluj

monica iacob ridzi

Monica Iacob Ridzi are activități culturale în închisoare. Fostul ministru al Tineretului şi Sportului face parte din echipa de teatru "Morgana” a Penitenciarului Gherla. Trupa a susţinut, într-o sală a Teatrului Naţional Cluj-Napoca, premiera spectacolului "Selfie”. Acesta este realizat în parteneriat cu Teatrul Naţional Cluj-Napoca, scenariul şi regia fiind semnate de Andreea Iacob, iar din distribuţie fac parte opt deţinute ale Secţiei Exterioare Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, printre care şi fostul deputat Monica Iacob Ridzi.

Citește și: Traian Băsescu ARUNCĂ în AER scandalul Kovesi: înțelegerea SECRETĂ

Aceasta face parte din Trupa de teatru "Morgana” a Penitenciarului Gherla şi îşi ispăşeşte, din februarie 2015, o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru abuz în serviciu.

La premiera ”Selfie”, care a avut loc miercuri seara la sala "Euphorion“ a Teatrului Naţional Cluj-Napoca, regizorul Andreea Iacob nu a permis accesul presei, deşi atât Teatrul Naţional, cât şi Penitenciarul Gherla au trimis un comunicat în care anunţau evenimentul, anunță România TV.

”Astfel, spectacolul va reuni, ca un puzzle, fire din viaţa bunicilor şi a copiilor acestor femei, poveşti-oglindă din trecutul şi din viitorul lor, care le oglindesc propriile vieţi. Montarea face parte dintr-o serie de spectacole de teatru realizate în cadrul Penitenciarului Gherla, începând din anul 2009, cu scopul de a diversifica activităţile dedicate persoanelor private de libertate din sistemul penitenciar şi de a crea un liant între aceste persoane şi cele de afară“, se arată în comunicatul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.