Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei cere demisia lui Tudorel Toader, după decizia CCR de a respinge sesizarea în Dosarul Belina

Inquam Photos / Octav Ganea
tudorel toader

Curtea Constituțională a respins, cu unanimitate de voturi, sesizarea depusă de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în Dosarul Belina. Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost cel care a reprezentat Guvernul în această speță și tocmai de aceea europarlamentarul Monica Macovei îi solicită de urgență demisia.

Citește și: CCR lovitură DEVASTATOARE pentru Dragnea și Tăriceanu, în Dosarul Belina: au REPINS solicitarea

”Ministrul Toader a fost avocatul celor doi șefi cu probleme penale ai Parlamentului, Dragnea și Tăriceanu, și s-a dus personal la CCR să susțină că procurorii DNA nu pot ancheta hotărâri de Guvern. Astăzi, CCR a respins în unanimitate sesizarea lui Tăriceanu, iar ministrul Toader, fost judecător al Curții, s-a acoperit de rușine.

Sesizarea la CCR era făcută de Tăriceanu pentru prietenul lui, Liviu Dragnea, ca să îl scape de ancheta DNA în cazul Insulei Belina.

Așteptăm demisia avocatului politicienilor cu probleme penale din funcția de ministru al Justiției”, susține Monica Macovei.

 

Ministrul Toader a fost avocatul celor doi șefi cu probleme penale ai Parlamentului, Dragnea și Tăriceanu, și s-a dus personal la CCR să susțină că procurorii DNA nu pot ancheta hotărâri de Guvern. Astăzi, CCR a respins în unanimitate sesizarea lui Tăriceanu, iar ministrul Toader, fost judecător al Curții, s-a acoperit de rușine.

Sesizarea la CCR era făcută de Tăriceanu pentru prietenul lui, Liviu Dragnea, ca să îl scape de ancheta DNA în cazul Insulei Belina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.