Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei dă de pământ cu PSD și PNL: Nici Victor Ponta n-a scăpat

monica macovei

Monica Macovei continuă războiul cu partidele mari. Liderul M10 lansează un atac fără precedent la adresa acestora. "Partidele politice mari - PSD și PNL – au datorii foarte mari la ANAF: fie datorii la bugetul public, fie la persoane private, la creditori privați. Ca atare, conturile lor sunt blocate de ANAF. Asta înseamnă că atunci când le intră un ban în cont, îl ia ANAF ca să plătească datoria pe care partidul o are și pe care n-a plătit-o.

Mitingul făcut pe Arena Națională de Ponta-PSD, de exemplu, nu e plătit, PSD încă are datorii acolo. PNL are și el alte datorii. PSD și PNL și-au dat mâna și au votat în Senat, cu o largă majoritate, să se deblocheze conturile pe perioada campaniei electorale. Adică, banii care intră în conturi să nu mai fie luați de ANAF ca să plătească datoriile partidelor.

Întreb: domnule Popescu, X, cetățean al României, dacă tu ai datorii, pe tine cine te iartă de datorii? Nimeni nu te iartă! Iar oamenii aceștia, pentru că ei pot face legile în Parlament, se iartă singuri de datorii. Este inadmisibil. În acest moment, proiectul este la Camera Deputaților, cameră decizională, și apelul meu este către toată lumea: trebuie o presiune enormă (ieșit în stradă, trimis scrisori parlamentarilor) să nu se voteze această lege. Câți oameni și-au pierdut case, mașini luate în leasing, câți oameni au fost scoși din case, pentru că n-au putut plăti datoriile la bănci, câți oameni au poprire pe salariu? Sunt ei iertați de datorii? Nu. Haideți să punem presiune pe parlamentari, în Camera Deputaților, să nu treacă această lege. Iar dacă trece, președintele Iohannis să nu o promulge. Practic a început fraudarea alegerilor locale cu asta. O vor face și la parlamentare", se anunță într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.