Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei devoalează legăturile dintre PNL și coaliția guvernamentală

monica macovei m10 agerpres

Monica Macovei critică în termeni duri modalitatea prin care PNL a decis să atace cu o moțiune de cenzură guvernul Victor Ponta. Macovei devoalează un blat între liberali și coaliția guvernamentală.

”PNL, așa-zisa opoziție, poate face o singură moțiune de cenzură pe sesiune. Au epuizat această cale, au făcut moțiunea care a căzut în mod previzibil. Dacă numărai înainte, pe baza declarațiilor, era clar că moțiunea cădea. Ca atare, nu vor putea face o altă moțiune, armă foarte importantă a opoziției, în această sesiune parlamentară.

Citește și: Traian Băsescu a scăpat de un dosar penal

Prin urmare, această moțiune a fost, de fapt, o ipocrizie și a arătat un fel de blat între partide. Aici așa adăuga și faptul că dl Blaga și dna Gorghiu nu s-au dus la mitingul pe care chiar ei l-au anunțat. De asemenea, mimează că sunt în opoziție.

Citește și: CUTREMURĂTOR Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor spune lucruri șocante

De fapt, nu sunt în opoziție și au lăsat drum liber inculpatului Ponta, trimis în judecată, condamnatului în primă instanță, Dragnea, marelui general Oprea – acestui trio patetic cu iz penal.

Moderator: Blat? Asta ar însemna că au același obiectiv, și anume ca Victor Ponta să rămână în funcție?

Dacă faci o moțiune despre care știi că va cădea și că în această sesiune tu nu mai poți face altă moțiune, de ce ai făcut-o? O să mai dea două-trei declarații de formă împotriva PSD și cu asta gata.

Moderator: De ce e bine pentru PNL să rămână Ponta Prim-ministru?

Asta ne spune ceva. Vedem în toate dosarele de corupție, de fraudă, de furt din banii publici că este totul transpartinic.

Citește și: Ce nu s-a văzut la televizor: Cum și-a bătut joc Victor Ponta de Liviu Dragnea / VIDEO

Dacă au alte calcule politice, că e mai bine să câștige la alegeri, și nu acum, atunci să spună clar. Nu să facă o moțiune, despre care știu că va cădea, și alta nu mai pot face în această sesiune și, ca urmare, nu mai pot face opoziție. Ei nu fac opoziție în acest moment. Lasă acest trio – condamnatul în fond Dragnea, chiar pentru fraudă electorală, furt de voturi, inculpatul Ponta și marele general Oprea, toți cu iz penal - să conducă țara. Or, opoziția reală nu permite asta.”, a spus Monica Macovei la Digi24.

Citește și: ADEVĂRATUL motiv pentru care Sorin Oprescu nu a fost eliberat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.