Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei, întâlnire cu susţinătorii pentru înfiinţarea unui nou partid politic

monica macovei

Europarlamentarul Monica Macovei s-a întâlnit, sâmbătă, la Cluj, cu susţinători din judeţele Cluj, Alba, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj, pentru 'stabilirea coordonatelor acţiunii politice viitoare, prin înfiinţarea unei asociaţii şi a unui nou partid politic'.

Monica Macovei a declarat, într-o conferinţă de presă, că noua formaţiune ar reprezenta alternativa la 'ceea ce există astăzi politic în România'.

'Noi vrem să facem o alternativă la ceea ce există astăzi politic în România şi suntem alternativa. De asta am venit astăzi la Cluj, să ne punem pe treabă, ne-am pus demult pe treabă. Stabilim baza filialei de nord-vest şi mă refer la asociaţie, ea va fi funcţională din ianuarie 2015 şi până atunci ne organizăm', a menţionat Monica Macovei, potrivit Agerpres. Ea nu a dorit să dezvăluie numele partidului pe care îl înfiinţează.

Pe 7 noiembrie, tot la Cluj, Monica Macovei a declarat că asociaţia şi partidul se vor baza pe principiile din programul său de campanie electorală.

'Am constatat că media de vârstă a celor care m-au votat în ţară este între 18-35. (...) Pentru ei şi pentru toţi ceilalţi, indiferent de vârstă, am decis să mergem mai departe şi să facem o asociaţie bazată pe principiile cu care am pornit în campanie, o asociaţie prin care să arătăm că se poate, împotriva acestei clase politice, să se facă politică pentru o Românie dreaptă, pentru o Românie de nota 10, pentru o Românie în care oamenii puternici, curajoşi, talentaţi sunt pe primul loc şi iau deciziile. (...) Va fi o asociaţie ca formă de organizare, denumirea nu v-o pot spune decât după ce o înregistrez, să nu o fure. (...) Va avea un consiliu director, care stabileşte strategiile şi acţiunile mari ale asociaţiei, membri fondatori, un director executiv. Acel board va fi al înţelepţilor. Şi vom avea filiale regionale, evident una şi la Cluj, şi pornim cu cei aproape 500.000 de votanţi şi cu voluntarii cu care deja lucrăm. (...) Obiectivul este să luptăm pentru ceea ce este normal în ţara asta', a menţionat, la acea dată, Monica Macovei.

Potrivit acesteia, asociaţia va funcţiona în paralel cu partidul pe care intenţionează să-l înfiinţeze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.