Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei o ridică în slăvi pe Kovesi la Bruxelles: 'DNA a luat mereu coroniță...'

activenews.ro
Laura Codruta Kovesi Monica Macovei

Fostul ministru Monica Macovei a ridicat-o în slăvi pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, la dezbaterea organizată de Parlamentul European, pe tema anticorupției.

Citeşte şi: Demis de premierul Tudose, anunţat de...Monitorul Oficial. Situaţie HALUCINANTĂ pentru un secretar de stat la Finanţe

"Avem MCV în continuare. Pentru că, întotdeauna, în rapoartele MCV, voinţa politică, mai bine zis lipsa voinței politice în raport cu corupția a fost cea subliniată. Instituţiile şi-au făcut treaba. DNA a luat mereu coroniță, dar politicienii s-au opus tot timpul. Şi acum este logic: nu vor să fie anchetaţi, nu vor să fie condamnaţi, nu vor să le fie confiscate averile. Şi chiar în aceste zile asistăm în România la un atac extrem de dur împotriva independenţei justiţiei: se propune modificarea Legilor Justiţiei.", a spus Monica Macovei, la Bruxelles.

Aflată la Bruxelles, Laura Codruţa Kovesi a declarat că acţiunile Direcţiei Naţionale Anticorupţie "pot avea efect durabil doar dacă sunt dublate de acţiunile preventive desfăşurate de celelalte instituţii şi autorităţi ale statului, de mediul educaţional şi de cel de afaceri”, ea susţinând că "DNA va continua cu aceeaşi fermitate şi consecvenţă aplicarea cu rigoare a legii".

Citeşte şi: DNA, dezvăluiri din dosarul celebrului medic Ioan Lascăr. Ce DOVEZI au procurorii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.