Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Niculescu, salt spectaculos in clasament, dupa evolutiile de la Luxemburg

www.gsp.ro
monica niculescu

Dupa ce la finele saptamanii a jucat doua finale la Luxemburg – cea la simplu, pe care a si castigat-o, dar si cea de dublu, alaturi de Patricia Maria Tig, pierduta, din pacate, Monica culege deja roadele evolutiilor sale spectaculoase.

In sensul in care Niculescu a urcat deja nu mai putin de 14 locuri in ierarhia WTA, pana pe treapta a 37-a a topului celor mai bune jucatoare de tenis din lume, cumuland 1410 puncte. In clasamentul de fata, cea mai buna plasare in randul sportivelor autohtone continua sa o aiba Simona Halep, care se mentine pe locul 4, adica dupa Kerber, Serena Williams si Radwanska.

Va amintim faptul ca in finala de la Luxemburg, Monica a facut un meci senzational contra sportivei aflate pe locul 11 WTA, Petra Kvitova, pe care a invins-o in doua seturi, 6-4, 6-0. Dar si ca, la dublu, in ciuda unei evolutii bune a romancelor, Monica (29 de ani) si Patricia (22 de ani) au pierdut, scor 6-4, 5-7, 9-11, meciul disputat contra olandezei Kiki Bertens si a suedezei Johanna Larsson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.