Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moscova îl cheamă la raport pe Dodon. Liderul de la Chişinău SPERĂ să se vadă cu Vladimir Putin

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va efectua prima sa vizită oficială la Moscova în perioada 16-17 ianuarie şi speră să aibă, în cadrul acestei vizite, o întrevedere cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat miercuri o sursă diplomatică de la Chişinău pentru agenţia de presă TASS.

"Igor Dodon va efectua o vizită la Moscova în 16-17 ianuarie. Speră la o întrevedere cu preşedintele Vladimir Putin şi, de asemenea, sunt planificate întâlniri cu reprezentanţi ai conducerii Adunării Federale", a declarat sursa citată de TASS.

Rusia sparge balonul de săpun al americanilor: 'Nu avem informaţii compromiţătoare'

Portalul de ştiri Agora.md informa la 9 decembrie că vizita lui Igor Dodon la Moscova va avea loc în perioada 16-18 ianuarie, iar din delegaţia care-l va însoţi pe preşedintele Republicii Moldova vor face parte başcanul Găgăuziei, Irina Vlah, precum şi actualul preşedintele al Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM), Zinaida Greceanîi.

Încă în timpul campaniei electorale, Igor Dodon s-a pronunţat pentru intensificarea relaţiilor cu Rusia şi a declarat că prima sa vizită oficială în calitate de preşedinte al Republicii Moldova o va efectua la Moscova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.