Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moscova, prima REACȚIE după ce s-a zvonit că Putin și Trump au avut o întâlnire SECRETĂ

www.romaniatv.net
Donald Trump Vladimir Putin

Donald Trump şi Vladimir Putin nu au avut nicio întâlnire "secretă" sau "confidenţială" pe marginea summitului G20 în Germania la începutul lunii iulie, a asigurat miercuri purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov, a doua zi după un anunţ al Washingtonului privind discuţii suplimentare între preşedinţii american şi rus, informează AFP.

Casa Albă a dezvăluit marţi seară că după o întâlnire bilaterală de mai mult de două ore pe 7 iulie, cei doi şefi de stat s-au reîntâlnit cu ocazia unui dineu în timpul ultimei seri a summitului de la Hamburg.

Citește și: Statele Unite, lovite de o veste CUMPLITĂ: Un celebru politician suferă de cancer la creier

"Utilizarea termenilor +secret+ sau +confidenţial+ pentru această întâlnire provoacă o surpriză absolută şi neînţelegere. Această întâlnire bilaterală a fost acceptată oficial prin canale diplomatice şi de aceea, în cadrul vizitei, ei au făcut de mai multe ori schimb de idei şi de fraze", a declarat la rândul său Dmitri Peskov, citat de agenţia de presă TASS.

"Nu a avut loc nicio întâlnire secretă şi confidenţială. A afirma acest lucru este absolut absurd", a insistat el, conform Agerpres.

Aceste dezvăluiri făcute în Statele Unite au ridicat întrebări cu privire la conţinutul conversaţiei avute de Trump şi Putin, asupra persoanelor care au asistat acolo şi motivului pentru care desfăşurarea acestei întâlniri nu a fost făcută publică mai înainte, notează France Presse.

Citește și: Anchetă în Rusia: Jucăria momentului, fidget spinner-ul, ar putea fi dăunătoare pentru sănătatea copiilor

Însuşi preşedintele american a contraatacat rapid pe Twitter.

"Această poveste falsă despre o cină este o +nebunie+. Toţi membrii G20 şi soţiile lor au fost invitaţi de cancelarul german. Presa ştia!", a scris Trump marţi seară, calificând aceste informaţii drept "false". "Chiar şi un dineu organizat pentru cei 20 de principali lideri mondiali în Germania este prezentat într-un mod care să îl facă ceva sinistru!", a adăugat el, într-o a doua postare pe Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.